Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere – ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 26.04. do 03.05.2024.

🔮Petkom predviđamo🔮

VLADAVINA JE BIKA

ODABERITE JEDNU OD OSOBINA BIKA DA PORADITE NA NJOJ:

VREDNI: Budite VREDNI! Bikovi su jedni od najboljih radnika! Evo kako možete i vi biti: postavite CILJEVE, uvek budite tačni, napravite spisak stavki koje trebaju da se završe, napravite sebi neku rutinu, smanjite doživljaj sa svim što vam odvlači pažnju, vodite računa o vremenu, peuzmite odgovornost i budite fleksibilni!

UPORNI: Budite UPORNI! Bikovi su neeeviđeno uporni! Evo kako možete i vi da budete: znajte šta želite, neka vaše reči vrede koliko i vaša dela, pričajte polako i jasno, budite sigurni u sebe, direktni i konkretni povodom svega, jasno definišite šta i kako želite nešto!

POUZDANI: Budite POUZDANI! Bikovi su poprilično pouzdani! Evo kako možete i vi da budete: budite precizni u komunikaciji, sve što kažete – to i uradite, vrednujte svoje i tuđe vreme, zaista naučite nešto kada pogrešite, uvek naučite nešto novo, budite uvek iskreni i realni!

 

💎OKRISTALITE SE i zakažite konsultaciju💎
❤Mi ispunjavamo želje - evo kako: https://bit.ly/34SfvW8

Poručite jedinstveno kristalno zadovoljstvo izrađeno prema želji i natalnoj karti po principima kristaloterapije za ljubav, zdravlje, uspeh i zaštitu!
❤️BTW, imamo nova pravila za izvlačenje karti tokom SREDOM LIVE u 7PM na IG – pročitajte: KAKO DA VAM SE BACI POGLED U KARTE ZA VREME SREDOM LIVE U 7PM?

IMATE 3 NAČINA:
Budite naš maneken! SLIKAJTE/SHERUJTE naš nakit + TAGUJTE nas sa @jelena_ljubav_vera_nada + OBJAVITE!
Uplatite za Azile za kuce, mace i/ili konje – evo kako: https://tinyurl.com/27vemfch 🐱🐶🐴
Rođendan vam je ove nedelje

❤Da bi radila čarobna finta, treba da se ubaci koja kinta! Ako ste dobili dobar savet, smernice, podršku ili upozorenje -častite: https://linktr.ee/jelenalovefaithhope
SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

💛Ljubav Vera Nada® www.ljubav-vera-nada.net
Porudžbine i pitanja 069 3463462
☕️Tarot, kafa i Rune 069BGTAROT / 069 2482768
✨Astro konsultacije 069BGASTRO / 069 2427876

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…