Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere – ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 12.04. do 19.04.2024.

🔮Petkom predviđamo🔮

ODABERITE SVOJU NARODNU MUDROST:

DRVO: Mudrost, duhovnost i rast!
Mudrost je iskovana iz svega što je bilo. Stavite sve u pravu perspektivu i videćete da sve što je bilo je urodilo nekim plodom u sadašnjem trenutku.
Drevni narodi su verovali da je hrast drvo života. Ono je bio naš prvi hram pored koga smo se radovali, molili i činili čast precima kroz mnoge generacije pre nas danas. Potrudite se da ostavite neke darove pored moćnog hrasta!

LISICA: Mudrost, oprez, briga o sebi!
Opstanak podrazumeva određeno mudro ponašanje – da umete da predvidite kako idu stavri i da imate plan b. C i d za svaki slučaj! Ako se nađete u sumnjivim okolnostima, uključite sve vijuge, upotrebite sve životne mudrosti. Briga o sebi nije sebičluk već krajnje porteban čin i primena informacijia je isto način da se zaštitite. Mudra lija je nekad pametna za sebe, nekad da druge nasamari i izbegne zamke.
Budite ta lija i lukavo okrenite svaku situaciju u svoju korist!

VRT: Zajednica, kultura, timski rad!
Od vas će se očekivati da pristupite nekoj većoj ulozi u okviru vaše zajednice. Moraćete da sarađujete sa svima. U ovom vrtu – SVEGA ima iz svih svetova. A i sa svim tim ćete morati da srađujete. Budite mudri, plemeniti, pošteni i otvoreni, voljni sve da saslušate, svima da izađete u susret u razumnim granicama. Velike stvari vas očekuju kao i velika počast – pripremite se!

💎OKRISTALITE SE i zakažite konsultaciju💎
❤Mi ispunjavamo želje - evo kako: https://bit.ly/34SfvW8

Poručite jedinstveno kristalno zadovoljstvo izrađeno prema želji i natalnoj karti po principima kristaloterapije za ljubav, zdravlje, uspeh i zaštitu!
❤️BTW, imamo nova pravila za izvlačenje karti tokom SREDOM LIVE u 7PM na IG – pročitajte: KAKO DA VAM SE BACI POGLED U KARTE ZA VREME SREDOM LIVE U 7PM?

IMATE 3 NAČINA:
Budite naš maneken! SLIKAJTE/SHERUJTE naš nakit + TAGUJTE nas sa @jelena_ljubav_vera_nada + OBJAVITE!
Uplatite za Azile za kuce, mace i/ili konje – evo kako: https://tinyurl.com/27vemfch 🐱🐶🐴
Rođendan vam je ove nedelje

❤Da bi radila čarobna finta, treba da se ubaci koja kinta! Ako ste dobili dobar savet, smernice, podršku ili upozorenje -častite: https://linktr.ee/jelenalovefaithhope
SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

💛Ljubav Vera Nada® www.ljubav-vera-nada.net
Porudžbine i pitanja 069 3463462
☕️Tarot, kafa i Rune 069BGTAROT / 069 2482768
✨Astro konsultacije 069BGASTRO / 069 2427876

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…