Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere – ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 29.03. do 05.04.2024.

🔮Petkom predviđamo🔮

ODABERITE ENERGETSU MANTRU ZA SEZONU EKLIPSA:

AUTENTIČNOST: Ponavljajte mantru naglas: Iskren/a sam prema sebi i drugima. Otklanjam sve maske, ne podržavam iluzije. Znam ko sam i dajem samo dobrotu! Nemam potrebe ništa da krijem niti da dokazujem. Sva loša osećanja neadekvatnosti i stida menjam sa snagom ljubavi i istine!

SVETLOST: Ponavljajte mantru naglas: Uvek imam NADE. Bez obzira na poteškoće, verujem u bolju budućnost! Preuobličujem TAMU u SVETLOST! Srce mi je otvoreno za sve pa i za samog Boga! Osećam u potpunosti svu snagu moje duhovnosti. Privlačim svetlost i sijam celim svoijim bićem!

PRIHVATANJE: Ponavljajte mantru naglas: Prihvatam svaki korak koji se kao i sam život razvija predamnom bez zadrški, pitanja i opiranja. Pokušavam da shvatim šta me uči univerzum i razvijam se sa svakim saznanjem. Ovo je put napretka i slobode obasjan svetlošću.

💎OKRISTALITE SE i zakažite konsultaciju💎
❤Mi ispunjavamo želje - evo kako: https://bit.ly/34SfvW8

Poručite jedinstveno kristalno zadovoljstvo izrađeno prema želji i natalnoj karti po principima kristaloterapije za ljubav, zdravlje, uspeh i zaštitu!
❤️BTW, imamo nova pravila za izvlačenje karti tokom SREDOM LIVE u 7PM na IG – pročitajte: KAKO DA VAM SE BACI POGLED U KARTE ZA VREME SREDOM LIVE U 7PM?

IMATE 3 NAČINA:
Budite naš maneken! SLIKAJTE/SHERUJTE naš nakit + TAGUJTE nas sa @jelena_ljubav_vera_nada + OBJAVITE!
Uplatite za Azile za kuce, mace i/ili konje – evo kako: https://tinyurl.com/27vemfch 🐱🐶🐴
Rođendan vam je ove nedelje

❤Da bi radila čarobna finta, treba da se ubaci koja kinta! Ako ste dobili dobar savet, smernice, podršku ili upozorenje -častite: https://linktr.ee/jelenalovefaithhope
SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

💛Ljubav Vera Nada® www.ljubav-vera-nada.net
Porudžbine i pitanja 069 3463462
☕️Tarot, kafa i Rune 069BGTAROT / 069 2482768
✨Astro konsultacije 069BGASTRO / 069 2427876

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…