Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere – ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 22.03. do 29.03.2024.

ZA VREME VLADAVINE OVNA – ODABERITE KOJU KARATERISTIKU DA POJAČATE:

SAMOPOUZDANJE: Ako čujete prilično glasan bat štikli/ peta taka-tak taka-tak i to uu bilo koje doba dana ili noći, u 99% Ovan ide Negde. Potpuno nebitno gde, da li dolazi ili odlazi, da li je nešto bitno ili ide po jogust.. E to ja to Ovnovsko samopouzdanje koje nam svima fali nekad.

Ovan kaže – Ja sam. Tu sam. Jesam. Takav sam kakav sam i ciao. Nisu arogantni – jednostavno jesu to što jesu i to je to.

Savet je da pokupite malo tog ludog ovnovskog samopouzdanja jer – why not? Rizikujte i budite! Jednom se živi 😉

KONKURENTNI: Ovnovi imaju takmičarski duh koji ih gura u neverovatne situacije. Nekad srljaju, brzaju, greše ALI ništa ih ne zaustavlja od cilja! Čak i kada vam se ne čini da se takmiče – verujte da se nege nekako pa makar i tajno takmiče sa nekim ili nečim 😃

Jednostavno – takvi su. Ovo je samo jedna velikaželja da se bude NAJBOLJi u nečemu i svačemu.

Savet je da se ne plašite tuđih mišljenja koje će vas možda poljuljati već budite malo Ovan i takmičite se makar i sami sa sbom 😉

NEZAVISNI: Ovan kao kardinalni znak ide hrabro tamo gde niko drugi ne bi ni pomislio I obično idu sami. Oni nisu vrlo nezavisni nego totalno nezavisni. U duši Ovnovi su slični mačkama. Imaju neki svoj svet, idu, dođu, hrabri su do imbecilnosti u svim prilikama, odaberu put, prilike I prijatelje po nekom svom nahođenju. U svoj toj nezavisnosti uspevaju da budu uvek I svigde prvi. Ako niste sigurni u komp,ravcu krenuti – sledite Ovna.

Savet je – pustite šta ko drugi misli budite autentični I svoji uvek I svihde. Nemojte da svoju slobodu predajete olako već je negujte!

💎OKRISTALITE SE i zakažite konsultaciju💎
❤Mi ispunjavamo želje - evo kako: https://bit.ly/34SfvW8

Poručite jedinstveno kristalno zadovoljstvo izrađeno prema želji i natalnoj karti po principima kristaloterapije za ljubav, zdravlje, uspeh i zaštitu!
❤️BTW, imamo nova pravila za izvlačenje karti tokom SREDOM LIVE u 7PM na IG – pročitajte: KAKO DA VAM SE BACI POGLED U KARTE ZA VREME SREDOM LIVE U 7PM?

IMATE 3 NAČINA:
Budite naš maneken! SLIKAJTE/SHERUJTE naš nakit + TAGUJTE nas sa @jelena_ljubav_vera_nada + OBJAVITE!
Uplatite za Azile za kuce, mace i/ili konje – evo kako: https://tinyurl.com/27vemfch 🐱🐶🐴
Rođendan vam je ove nedelje

❤Da bi radila čarobna finta, treba da se ubaci koja kinta! Ako ste dobili dobar savet, smernice, podršku ili upozorenje -častite: https://linktr.ee/jelenalovefaithhope
SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

💛Ljubav Vera Nada® www.ljubav-vera-nada.net
Porudžbine i pitanja 069 3463462
☕️Tarot, kafa i Rune 069BGTAROT / 069 2482768
✨Astro konsultacije 069BGASTRO / 069 2427876

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…