Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere – ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 15.03. do 22.03.2024.

DRAGI BALKANSKI KELTI ODABERITE SAVET SV.PATRIKA KOJI JE U NEDELJU 17.03.:

PTICE: Vodite reačuna o razgovorima koje vodite jer se sve računa i ulazi u opšti utisak – od vašeg tona, stava, zapeta, stava, stila pa i akcenta!Družite se sa ljudima koji imaju slične poglee na svet – pa i tu će pored sve najbolje volje – biti reči, ogovaranja i raznih komentara. Ako ste slobodni – neko pričljiv vam se pojavljuje~ Ako ste u vezi ili razmišljate o vezi – mala razočarenja koja će dovesti do promene u odnosima – nije nužno da raskinete a može da dovede do kvalitetnijeg odnosa! U poslu se pripazite ishitrenih odluka koje će biti pogrešne. Što se tiče zdravlja – preventiva je pola zdravlja! Odradite normalne preglede i predložite članovima porodice da i oni to odrade 😉

MIŠEVI: Gubitak, šteta, komplikacije pa čak i nestanak! Način da se šteta izbegnete je da prepoznate te negativne ali sposobne ljude u svom okruženju i da ih izbegavate po svaku cenu kad i kako god je moguće! Što se tiče romantičnih veza – ova arta vas opominje da NE zapostavljate svog partnera! U poslovanju je vesnik čitave serije problema, skrivenih neprijatelja, krađa, dugovi i sl.. Što se tiče zdravlja, ova karta je upozorenje da smanjite nivo stresa!

MESEC: Karta Meseca ima dvojna značena koja su često suprotna. Za sve one koji su željni avantura i dalekih obala – ova karta je znak da je vreme za odmor! Intuicija vam je naglašena, prozorljivi ste i vrtite filmove iz prošlosti. Ova karta najavljuje naplatu karmičkih dugova. Pozitivni aspekti ove kate su inovacije, nagrade, zaštita i konfor a negativni ravnodušnost, depresija, nestabilnost.. Najavljuje osobu koja je melanholična ali veoma intuitivna sa primesama hipohondrije 😉 Ako ste u vezi, ova karta najavljuje ušuškani mir, odmor i poverenje. U poslu savetuje da se ne menja ništa već da se raniji planovi ispoštuju.

💎OKRISTALITE SE i zakažite konsultaciju💎
❤Mi ispunjavamo želje - evo kako: https://bit.ly/34SfvW8

Poručite jedinstveno kristalno zadovoljstvo izrađeno prema želji i natalnoj karti po principima kristaloterapije za ljubav, zdravlje, uspeh i zaštitu!
❤️BTW, imamo nova pravila za izvlačenje karti tokom SREDOM LIVE u 7PM na IG – pročitajte: KAKO DA VAM SE BACI POGLED U KARTE ZA VREME SREDOM LIVE U 7PM?

IMATE 3 NAČINA:
Budite naš maneken! SLIKAJTE/SHERUJTE naš nakit + TAGUJTE nas sa @jelena_ljubav_vera_nada + OBJAVITE!
Uplatite za Azile za kuce, mace i/ili konje – evo kako: https://tinyurl.com/27vemfch 🐱🐶🐴
Rođendan vam je ove nedelje

❤Da bi radila čarobna finta, treba da se ubaci koja kinta! Ako ste dobili dobar savet, smernice, podršku ili upozorenje -častite: https://linktr.ee/jelenalovefaithhope
SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

💛Ljubav Vera Nada® www.ljubav-vera-nada.net
Porudžbine i pitanja 069 3463462
☕️Tarot, kafa i Rune 069BGTAROT / 069 2482768
✨Astro konsultacije 069BGASTRO / 069 2427876

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…