Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Petak je dan Venere – ljubavi, lepote i gatanja! Smatra se da se baš petkom najbolje gleda u kafu, karte i rune. U to ime, petkom gledamo u šolju, otvaramo karte i prenosimo vam čarobne poruke za period od 08-15.03.2024.

DRAGE ŽENE ODABERITE SAVET MOĆNIH BOGINJA:

IRIS: Iris je drevna grčka boginja poruka! Budie kristalno jasni u porukama koje šaljete ali i primate! Vodite računa kako reagujete. Reči će imati posebnu težinu.

Da li vodite dnevnik? Pišete pisma? Možda je sad pravi trenutak da konačno napišete ONU knjigu koju ste oduvek želeli? 😉

Ipak, Iris nas podseća, najvažnije su vaše PORUKE sa univerzumom.

Očekujte da će se vaša komunikacija u narednom periodu poboljšati, postati daleko lakša i lepša!

Ako je bilo prekida u komunikaciji ili zbunjivanja. Ne paničite jer Iris je tu da izgladi se otrovne strelice!

ARIANROD: Arianrod je keltska boginja vremena. Ona je vaš saveznik da stignete sve što treba kada i kako treba jer tajming je SVE. Šta god da se dešava, verujte i znajte da je vreme na vašoj strani! Sve na svetu ima svoju vremnsku dimenziju, težinu i vrednost. Sa druge strane, sve što vama pripada će doći k vama u pravo vreme!

Ako vam se čini da nekad jednostavno nemate dovoljno vremena – opustite se, uradite male vežbe disanja, usresredite se, biće taman dovoljno vremena za sve. Samo laganao. Pa čak ako vam nešto ne ide pa ne ide – odložite. Ne zato što ne umete već zato što tome nije još vreme! Izaberite neki drugi pravac ili način, promenite svoj fokus i imajte vere da Arianrod vrlo vodi računa o protoku vremena i vama u njemu 😉

NIKS: Niks je jedna od najstarijih grčkih boginja – možda čak i prva! Boginja noći za koju se veruje da je stvorila kosmičko jaje iz kojeg se potom stvorila planeta Zemlja, nebo, mora i sav živi svet!

Ona je boginja tajni i svega što je skriveno iza vela tame. Sve što je misteriozno i nepoznato je deo njenog domena.

Ne odustajte od svog puta, namere, ideje. Savet je da ne posustanete već da mirno i dostojanstveno jednostavno samo nastavite – ako je to moguće jer niste povređeni.

Kako je Niks boginja tajni, očekujte da ćete končno imati upliv u nečije tajne ili ćete čuti neke istine koje razobličju tajne.

!Ako se trudite da nešto sakrijete, Nyx će svim silama to obnaroduje! Jer Niks zna šta i kako treba!

💎OKRISTALITE SE i zakažite konsultaciju💎
❤Mi ispunjavamo želje - evo kako: https://bit.ly/34SfvW8

Poručite jedinstveno kristalno zadovoljstvo izrađeno prema želji i natalnoj karti po principima kristaloterapije za ljubav, zdravlje, uspeh i zaštitu!
❤️BTW, imamo nova pravila za izvlačenje karti tokom SREDOM LIVE u 7PM na IG – pročitajte: KAKO DA VAM SE BACI POGLED U KARTE ZA VREME SREDOM LIVE U 7PM?

IMATE 3 NAČINA:
Budite naš maneken! SLIKAJTE/SHERUJTE naš nakit + TAGUJTE nas sa @jelena_ljubav_vera_nada + OBJAVITE!
Uplatite za Azile za kuce, mace i/ili konje – evo kako: https://tinyurl.com/27vemfch 🐱🐶🐴
Rođendan vam je ove nedelje

❤Da bi radila čarobna finta, treba da se ubaci koja kinta! Ako ste dobili dobar savet, smernice, podršku ili upozorenje -častite: https://linktr.ee/jelenalovefaithhope
SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte:

💛Ljubav Vera Nada® www.ljubav-vera-nada.net
Porudžbine i pitanja 069 3463462
☕️Tarot, kafa i Rune 069BGTAROT / 069 2482768
✨Astro konsultacije 069BGASTRO / 069 2427876

Sa ljubavlju, verom i nadom,
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…