Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak - zvezdana prognoza od od 04.04 do 11.04.2024.

April nam počinje sa retro Merkurom u Ovnu sve do 25.04. & eklipsom Sunca sa mladim Mesecom u Ovnu 08.04.!

Eksplozivan start sa mnogo krivina!

I dalje stoji sve one ezoterijske „slučajnosti“ od proškog puta s tim što bih napomenula da eklipsa Sunca obično simbolizuje ili nagoveštava smrt nekog vladara, vladajuće stranke, nekog sistema ili ozbiljnu etabliranu instituciju – u prevodu – biće velikih i iznenadnih promena!

Niko ne može sa sigurnošću da kaže tačno šta.

U prenosnom smislu, moglo bi se reći da se neke mračne sile grčevito trude da ostane status quo do te mere da će se na dan pomračenja pokrenuti CERN a istovremeno će NASA ispaljivati rakete u tamu koja će prouzrokovati eklipsa. Mslm helouuu.. pored svega!

Ali – koliko god izvodili razne kerefeke, jednostavno rečeno - od balansa univerzuma i nekih viših sila pa i od same sudbine se NE može uteći.

Može se ublažiti ali uteći ne može.

Ova eklipsa zajedno sa 2024 kao godinom 8 i pod vladavinom Saturna je KARMIČKA godina kada SVE istine isplivavju i svi marifetluci dolaze na naplatu– kao što imamo prilike da gledamo.

Savet je da AKO ste se ogrešili o nekoga ili nešto – pokajte se ali iskreno i ispravite sve što možete or else... Ali pls nemojte da pajete po crkvama tamo nećete dobiti oprost barem ne od onih prema kojima ste grešni. Samo ćete sebe lažno utešiti i ozbiljno još dublje uvredili one koje ste oštetili. Znači, nađite one koje ste urnisali i ispravite. Fix it! Or fuhgeddaboudit...Uglavnom, ja sam svoje rekla 😉

Po vedskoj astrologiji trebamo da obratimo pažnju na događaje iz 2005/6 jer imaju svoj eho u onome što se sada dešava.

Zapadni astrolozi savetuju da se setimo avgusta 2017 jer je bilo slično pomračenje i da će se neke stvari iz tog perioda rešvati il iponavljati.

Po Feng Shui smo sa lunarnom novom godinom ušli u period 9-ke, vatre i žena od 2024-2043. Dvadeset godina transformacija načina poslovanja - nemojte se opirati novim tehnologijama, promena sistema , načina edukacije i kako učimo kao i svesnost ovog trenutka gde smo, kakvi smo i biti prisutan, meditacije i drugi oblici smirivanja, fokusiranja postaju deo rutine.

Bilo kako bilo, solarna eklipsa maldog Meseca u Ovnu zajeno sa stelijumom u tom istom strasnom, eksplozivnom Ovnu: Sunce, Mesec, Venera, Merkur, Hiron i severni čvor tj., karma koja dolazi po svoje i brže nego što mislimo!

Na sve ovo je i doba Vodolije – očekujte goleme promene pogotovo u institucijama koje se nisu menjale vekovima kao brak, organizovana religija, države, monarhije, sudstvo, bankarstvo, obrazovanje i sl.

Retrogradni Merkur u Ovnu je okidač za razmirice, svađe, nerazumevanje, ishitrene postupke. Savet je da izbrojite do 10 pa puta 10 i da se zabagujete projektima i idejama koje ste nekad započeli ali nikada niste realizovali. Gedajte da svoju energiju kanališete MUDRO.

Ne ulazite u rasprave pa čak povedite računa kako primate informacije jer može da vam se desi da potpuno pogrešno shvatite nešto i da to bude okidač za bes.

Držite se rutine i gledajte da pojednostavite svoj život!

Prelaskom Venere u Ovna 05.04 se dodatno pojačavaju strasti ali i pokrenuće nas sve snaga Ovna. Samopouzdanje, vera u sebe, ratnički duh nas inspiriše! Javite se onoj osobi koja vam pravi leptiriće!

Eklipsa Sunca 08.04. za vreme Mladog Ovna je hajlajt godine kao i sam april. Jake energije stvaraju nove mogućnosti, sve se razotkriva i u potpunosti menja.

Istovremeno sa eklipsom, Hiron će biti u konjukciji sa Suncem i šalje nam svima fantastično isceljenje kroz razne istine. Vreme je da stare rane zacele kao i da nam budu vodilje ka novim svrhama u našim životima.

U narednom periodu se očekuju velika pretumbavanja naročito u finansijama ali nemojte da vas to plaši – biće malo haotično ali ce biti sve ok 😉

Idemo ka sezoni Bika, Jupiter kojukcija sa Uranom, punom Mesecu u Škorpiji kao i Merkuru koji kreće direktno

LAKE CAKE za naredni period:   

 • Za retro Merkur VALJA SE: Fokusirajte se na sad i ovde, ne vredi da raznišljate o tome šta će biti jer retro Merkur... Strpljenje, prihvatanje, poslušajte svoju intuiciju, posmatrajte sve kao evolutivni proces, pustite sve negativne misli, bavite se sobom na kvalitetan način, usporite, odmorite, vodite računa o sebi, proverite sve DVA puta, budite fleksibilni i digitalni detox – ćušnite sva ova soćokala negde i be free!

 • Za retro Merkur NE VALJA SE: Ni ne pokušavajte da kontrolišete nekog ili situaciju, ne donosite blesave odluke iako žarko želite, ne svađajte se , ne pruzimajte previše odgovornosti na sebe, ne praviti planove i putovanja, ne trošiti pare kao pijani milioner, ne shvatajte sve lično – ništa ne shvatajte, ne zatrpavajte se poslom, ne razmišljajte o prošlosti i ne jurite nigde.

 •  Za solarnu eklipsu mladog Meseca u Ovnu – NE manifestovati, NE mađijati, prorokovati i ne imati odnose tokom same eklipse – to je 5-10minuta.. jer.. energije su dovoljno haotične, samo još i vi falite u celom tom ćušpajzu.

 •  Za solarnu eklipsu mladog Meseca u Ovnu – DA, trebate da meditirate, mantre ili molitve koje ćete tada izgovarati imaju 10 x veću snagu pa samim tim budite i 10 x oprezniji pri odabiru!
  Evo par neutralnih ali dobrih mantra:
  Puštam od sebe sve nedoumice, puštam sav bol, puštam sve što me koči, puštam sve što mi ne pomaže. Prihvatam ovu avanturu zvanu život, prihvatam sve promene i prihvatam da svesno živim svaki tren u svakom danu.
  Ako dođe – dobrodošlo. Ako ode – neka ode.
  Nove mogućnosti se otvaraju i prihvatam ih svim srcem.
  Otvorite karte, rune, prevrnite šolju ili angažujte jednog od naših astrologa da vam pomognu u odabiru pravca kojim trebate da krenete!

 • Častite se kristalima po Vašem natalu za privlačenje ljubavi, uspeha, zdravlja i zaštite! Imate u linku kako: https://bit.ly/34SfvW8

Mini Astro saveti po znakovima u par reči 😉
• Ovan: Vrcate od kreativnosti!
• Bik: Daleko se čujete.
• Blizanci: Vidite prošlost i budućnost kao na dlanu!
• Rak: Cenjeni ste i voljeni
• Lav: Sve avanture su moguće
• Devica: Može da se desi da nađete neku veću kintu
• Vaga: Sasvim je OK da udovoljite sebi
• Škorpija: Dobićete ono što vam srce ište.
• Strelac: Déjà vu, how are you? 😃
• Jarac: Nalazite neverovatne mogućnosti!
• Vodolija: Vaši talenti su neprevaziđeni!
• Ribe: Privlačite, zračite i uživate!

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz:

 • Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 
 • Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768
 • Porudžbine i pitanja 0693463462

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…