Online prodavnica

0
Ukupno : 0,00 RSD
Your Cart is currently empty!
update

Astro Četvrtak - zvezdana prognoza od od 28.03 do 04.04.2024.

Uplovili smo u sezonu eklipsa koja je zabiberena sa retro Merkurom 01.04. nije zez al će da bude jedan veliki planetarni zez! Elem, sezona eklipsi se završava solarnom eklipsom mladog Meseca u Ovnu 08.04. Samo nemojte da mislite da se uticaji pokreću i zaustavljaju u minut kada se dešavaju. Uticaj će bas ohoho osećati - kažu u vedskoj astrologiji da trebamo da obratimo pažnju na događaje iz 2005/6 jer imaju svoj eho u onome što se sada dešava.
Ovo pomračenje 24.03. punog Meseca u Vagi jeste bilo stresno, ali ipak nije toliko strašno, jer Vaga je znak diplomatije, pregovora i dogovora, ali finiš u vidu solarne eklipse maldog Meseca u Ovnu zajeno sa stelijumom u tom istom strasnom, eksplozivnom Ovnu: Sunce, Mesec, Venera, Merkur, Hiron i severni čvor tj., karma koja dolazi po svoje!
Savet je da razmislimo da li smo se ogrešili o nekoga ili nešto. Ako jeste, onda što pre da se pokajete i molite za oproštaj direktno te koje ste oštetili i nadoknadite im kako znate i umete – or else... Ako ste bili fer, korektni i pristojni – no frx & no panix. Kupite kokice JUMBO veličine, ušuškajte se i gledajte kako karma doalzi po svoje.
Pod onim gore „direktno“ mislim, ne idite po oprost u crkve, jer tamo ga nećete naći jedino ako želite da se vi tako malo utešite, ali to prema onima kojima ste se ogrešili ama baš ništa ne znači. Jedini PRAVI oprost se dobija posle iskrenog pokajanja i ozbiljnog moljenja onima koje ste oštetili, a bio bi red i da im pošteno nadoknadite sve štete koje ste im prouzrokovali. Ovo nije za debatu. Rekla sam svoje.
U međuvremenu, tražićemo ravnotežu i smisao u svim životnim aspektima i iznenadnim gotovo neverovatnim promenama koje će se na naše oči dešavati. Ima i lepih aspekta - Venera u Ribama, Sekstil Jupitera u Biku – uživajte u svakom danu, pogledu, lepim detaljima, delite komplimente, primajte ih sa osmehom, kupujte, častite kako sebe tako i druge! Podignite svoju vibraciju čitavim nizom lepih gestova, jer dobra dela treba činiti svakog dana a ne samo posebnim prilikama. Astreoid Palas će biti retrogradan u Strelcu – taman pred retro Merkur da se malo presaberemo, napravimo neke nove planove, preispitamo sve, jer smo verovatno prevideli što šta!
Vest će preći u Raka i svaka kuća će postati dom zajedno sa vašim najmilijima! Male pažnje u kontinuitetu čuda čine za sve nas i naše odnose sa nama bliskima! Volimo se i to pokazuemo na bezbroj načina!
01.04. je Aprililili u svakom smislu, jer kreća prvi retro Merkur ove godine i to u Ovnu! Ne znam kakv neviđeni mudrac trebaš da budeš, pa da izbegneš svu dramu koja će se neminivno odvijati oko nas, pa i u nama samima! Očekuju nas haotični ispadi, besovi, ozbiljni kiksevi u komunikaciji... Meditirajte, brojite do 100 i natrag, jer svaka ne izgovorena ZLATA vredi. 😉 Ako ste u prilici, zadajte sebi zadatak da sredite sve ono što niste stigli. Uvedite neki rutinu koje ćete se držati, jer će nam trebati neki unutrašnji, lični fokus.
Venera će preći u Ovna i sve one simpatije o kojima ste mislili, smišljali kako da im priđete, šta da im kažete – kucnuo je čas da pređete sa reči na delo! Priđite, popričajte može i da upali... A možda ćete videtei da ta osoba nije za vas, pa ćete svoju pažnju usmeriti ka nekome drugome. Uglavnom ljubav pobeđuje!

I dalje ne verujete u Astrologiju: Teroristički napad kad je Mars prešao u fanatične Ribe. U narednih par dana Mars će preći u fanatične Ribe, očekujte svoje unutrašnje demone da vas posete u fullu. Da li ćemo se boriti sa raznim unutrašnjim glasovima, sećanjima, žalovima, YES, of kors! Ali ućutkajte ih kako god znate, jer sudbina će se svima nacrtati hteli ili ne, spremni ili ne..
DVA mosta su nastradala u USA,  jedan srušen od strane kargo broda, a drugi spontano samo spaljen i to u razmaku od par sati u dva velika grada. Veoma slično „Leave the world behind“ producent ex predsednik USA - Barak Obama!
Putanje ove dve eklipse se ukrštaju po sred USA i to u Dalasu, Teksasu 08.04. gde imaju neviđene probleme sa migrantima. Šuška se o prisustvu nacionalne garde, savet je da imaju dovoljno vode, goriva, lekova, hrane. Najavljuju da neće biti moblnog signala. Kao što znate, uticaj eklipsi se NAJVIŠE oseća tamo gde se vide eklipse. Setite se šta se sve kod nas desilo posle eklipse 1999. Kumanovski sporazum i pad Miloševića.

BTW, 08.04. pored solarne eklipse, pojavljuje se i Đavolja kometa, kao i prilično ozbiljna solarna aktivnost. Šta ovo sve znači? To više niko ne može da predvidi. Vanzemaljci su odavno međ nama. Možda neka nova planeta tipa Zemlja 2 se pojavi nekim čudom 😉

AKO I DALJE NE VIDITE i ne verujete u EZOTERIJU: Imamo i Staro-zaveni aspekt svega! Jonah je dobio zadatak od Boga da ide u Nineveh grad njegovih neprijatelja i prenese im poruku da se POKAJU za sve svoje grehove inače će biti uništeni. Oni su se pokajali i spasili svoj grad. Inače, ako ste ikada čitali Ep o Gilgamešu, onda znate da su sve istine napisane na zidinama Nineveha... Po pokajanju Nineveha desila se eklipsa i mrak koji je trajao tri dana, ali Nineveh je bio spašen!
Crvene krave – Izraelci su 2022. uvezli 5 crvenih krava iz Teksasa za $500.000 koje moraju biti skroz crvene kao i njihove kopite bez imalo druge boje, barem tri godine starosti koje su sve vreme na nekom kibucu blizu Zapadne obale, a u stvari na teritoriji Palestine. Njih će žrtvovati specijalno obučeni početkom/sredinom aprila 2024. recimo za Passover 22. - 30. aprila, gledajući u današnu Al Aksu a budući Hram. Njihov pepeo bi po Talmudu i Tori trebali da pomešaju sa vodom i „očiste“ prostor da bi se izgradio „Treći Hram“ koji treba da zameni Solomonov Hram... 2022 su krave uvezene iz Teksasa da bi bile žrtvovane početkom aprila taman za solarnu eklipsu. ČAK je jedan od vođa Hamasa Khalid Mašal izjavio 26 oktobra u intervjuu za egipatsku tv da su zbog svega toga i pokrenuli onu terorističku akciju 7 oktobra – da bi se sprečilo proročanstvo, žrtvovanje k+rava kao i rušenje Al akse...

08.04.2024. Eklipsa prolazi preko OSAM gradova u USA koji se zovu NINEVEH i jedan u Kanadi! Koja je verovatnoća da se to baš tako namesti? Slučajnost??? Da li je neki Astrolog nekad davno te gradove sejao baš po toj putanji da bi nam nešto poručio?

LAKE CAKE za naredni period:   

 • Za sezonu eklipsi VALJA SE: Pustite SVE i ovako i onako stvari će se dešavati hteli vi to ili ne zato PUSTITE. Fokusirajte se na sve one što vas koči. Popravite sve ono što vas koči – FIX IT! Meditirajte bez iakavog razloga i namere. Pustite da vam misli lutaju. Bavite se sobom i svojim mentalnim, fizičkim , duhovnim i emotivnim ZDRAVLJEM. Prihvatite sve promene oberučke sa osmehom, jer sve se dešava tačno kad i kako treba!

 • Za sezonu eklipsi NE VALJA SE: Ne manifestovati, jer sve je toliko haotično još samo vi falite sa listom želja. 😃 Ne počinjete nešto novo. Razvijamo stare ideje, popravljamo, ispravljamo... Ne preterujte sa aktivnostima. Odmarajte. Kvalitetan san je melem za sve boljke. Nemojte da imate odnose za vreme eklipsa – ne sezone nego samo u toku samih pomračenja – its a no no.

 • Otvorite karte, rune, prevrnite šolju ili angažujte jednog od naših astrologa da vam pomognu u odabiru pravca kojim trebate da krenete!
 • Častite se kristalima po Vašem natalu za privlačenje ljubavi, uspeha, zdravlja i zaštite! Imate u linku kako: https://bit.ly/34SfvW8

Mini Astro saveti po znakovima u par reči 😉
Ovan: Nalazite svoj ritam!
Bik: Prijatno iznenađenje!
Blizanci: Važno je da čujete pravu poruku!
Rak: Avanture vas zovu!
Lav: U povezivanju je štos!
Devica: Neki balans se postiže!
Vaga: Ostavljate lepe utiske!
Škorpija: Tražite alternative!
Strelac: Nešto novo donosi lepe benefite!
Jarac: Ako iko zna u praksi šta je sinergija, onda ste to vi!
Vodolija: Stvari postaju UDOBNE. 😉
Ribe: Dobijate blagoslov! 

Proverite kako na najbolji način iskoristiti uticaj zvezda!

Častite se konsultacijom sa našim Astrolozima i pametno investirajte u SVOJU budućnost!

SVE što Vas očekuje u narednom periodu kao i kako najbolje iskoristiti aspekte i još mnogo toga možete saznate uz:

 • Astro konsultacije 069BGASTRO / 0692427876 
 • Tarot, kafa i Rune na 069BGTAROT / 0692482768
 • Porudžbine i pitanja 0693463462

Sa ljubavlju, verom i nadom
Jelena Popović

KONTAKTIRAJTE NAS

 •  

  Lokacija:
  Beograd, Srbija

 •  

  E-mail:
  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 •  
  Telefon:
  +381 (0) 69 3463462
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…